Indigó gyermekek

INDIGÓ GYERMEK SZŰRÉS

Írta: Száraz György

 

Minden nyitott szellemű, holisztikus (testi-lelki-szellemi egység) szemléletű pedagógusnak és szülőnek szeretnénk felhívni a figyelmét az aurafotó alapján történő lelki tanácsadásunk kifejezetten gyermekekre adaptált változatára.

Az elmúlt években több száz család látogatott el hozzánk tanácsadásra. Nem csupán a szülők, hanem a gyermekek aurájára is kiterjedt az elemzés, melynek során számos kérdést sikerült megválaszolni a gyermekek viselkedésével és problémás megnyilvánulásaival kapcsolatban. Így többek között a túlérzékenység, a zárkózottság, a hirtelen hangulatváltozások, a megmagyarázhatatlan eredetű testi tünetek, a beilleszkedési zavarok és a túláradó érzelmi kitörések lehetséges okaira is fény derült.

A gyermekekben lappangó, gyakran nem tudatos stressz-faktorok feltérképezése gyakran bizonyult első lépésnek a megoldás felé, noha a szülők nem is tudták, legfeljebb egyikük gyanította, hogy valamiféle zavar lehet gyermekük lelkivilágában. A felnőttek elemzéseiből kiderült, hogy az éveken keresztül elfojtott, ki nem kommunikált érzések és a meg nem értettség szélsőséges formáit öltő megnyilvánulások gyökerei többnyire az óvodás korra vezethetők vissza.

A csonka családokban felnövő gyerekekre nehezedő teher és a lelki sérelmek csökkentése nem könnyű feladat, különösen a gyermekét egyedül nevelő szülő számára, de ezeken a helyzeteken is lehet segíteni az együttműködés függvényében.

INDIGÓ GYERMEK JELENSÉG

Egyre több gyermek születik különösen és extrém módon magas rezgésű aurával. E kisugárzásra az jellemző, hogy az auralátók és az aurafotózó gépek indigókéknek, lilának, vagy fehérnek érzékelik. Az indigókék aurával rendelkező gyerekeket nevezi a szakirodalom indigó gyerekeknek, míg a fehér energiamezővel bírókat kristály gyermekeknek hívják. (Természetesen több kategória létezik még ezeken felül, mint például a csillag gyermekek és a szivárvány gyermekek.)

A magasabb rezgésszámú aurával rendelkező emberpalánták olykor érthetetlen és meglepő dolgokat képesek produkálni. Érzékelhetnek energiákat, emberek és más élőlények körül aurát, láthatnak és hallhatnak szellemeket és különféle magasabb rendű lényeket, mint például az angyalok.

Persze nem minden jelenség mögött keresendő az „indigóság”, még ha sokszor erre következtetnek a szülők gyermekük furcsa elszólásait, kérdéseit vagy megvillanó bölcsességeit hallva. Tény viszont, hogy létezik ez a meglehetősen érdekes jelenség, melyre külön is érdemes felhívni a szülők figyelmét. Bizonyos, hogy a gyermekek érezhetnek olyan dolgokat is, melyek túlnyúlnak a mi megismerési határainkon, ilyenkor pedig nehéz megkülönböztetni a szülőnek, hogy hol húzódik a fantázia és a valós élmények közötti határ. Ebben is sokat segíthet a lelki tanácsadás, vagy esetleg egy aurafotózással egybekötött tanácsadás. Az aurafotó felvilágosítással szolgálhat a gyermekben zajló láthatatlan folyamatok megismerésében és megértésében. Segítségével mélyebben betekintést nyerhetünk gyermekünk kis világába és eredményesebben támogathatjuk életüket.


2011. March 16., Wednesday


Vissza a lap tetejére

Elérhetőség: 2120 Dunakeszi, Szent István utca 15. Tel.: 06-27-739-007                                 Adatvédelmi nyilatkozat       Impresszum