Életösztön szertartás

 

Az Életösztön szertartás hozzásegíti a szertartás részt vevőjét, hogy részévé legyen az Egésznek és megtalálja benne a maga szerepét és helyét. Továbbá pótolja a hiányzó békét és harmóniát. Aki havonta vesz részt az Életösztön szertartásban, az képes a testét és az elméjét rendben tartani. Így a régi károsodások – akár évtizedes sérülések is – újjáépíthetőek. Ily módon visszanyerhető az elveszettnek hitt harmónia. A rendszeresen végzett ceremónia hatására a lélek realitással kialakított kapcsolata nem lesz ingatag, mivel fizikai és mentális szempontból is rugalmasabb lesz a mindennapokban: nem fog felesleges túlzásokba esni, nem fog nagyobb jelentőséget tulajdonítani egy-egy történésnek, mint amennyit megérdemel.

Egzisztenciálisan szintén erősödni fog, mivel tisztábbak lesznek a döntései.

Az Életösztön energia lényegében a Kozmikus Intelligencia általi esély arra, hogy az emberben számos gát feloldódjon, s hogy visszanyerhesse valódi önmagát. Azt az önmagát, akit gyerekkorában megismert: gondtalan, intuitív, spontán és bátor énjét, melyet a társadalom elvárás-rendszere, valamint a sokféle embernek és célnak való megfelelés kényszere már régóta elnyomott vagy eltemetett.

Az Életösztön energia nem ismétlődik, mindig más, mivel az univerzum és az ember egyfolytában változik. Minden hónapban újabb és újabb princípiumokkal és támogató erőkkel kerülhet kapcsolatba az Életösztön energiában részesülő.


2011. March 16., Wednesday


Vissza a lap tetejére

Elérhetőség: 2120 Dunakeszi, Szent István utca 15. Tel.: 06-27-739-007                                 Adatvédelmi nyilatkozat       Impresszum