Lelki súly oldó szertartás

Írta: Száraz György

Az emberek többsége a lelki súlyait egy úgynevezett fájdalomtestben tárolja. Emiatt az ember a realitását – a valóságáról szőtt hiedelemrendszerét – alárendeli ennek a rendellenes energiatömegnek, így a jövőjét jobbnak, vagy rosszabbnak látja, illetve képzeli el, mint amilyen az valójában. Ennél fogva általában céltalan és haszontalan reakciókat: szavakat és cselekedeteket vált ki az emberből.

A lélek súlyainak, vagyis a fájdalomtest feloldásának szertartása egy ősi egyiptomi módszer, amely még abban az esetben is működik, amikor az illető már teljesen azonosult az egójával, vagyis élete nagy részét a saját negatív szűrőjén keresztül szemléli, s a mindennapjait már az alapján éli. A szertartás célja, hogy növelje a gondolati test (gondolatvilágunk, szellemi képességeink) kapacitását, feloldja a megoldatlan érzelmi korlátokat, nagyobb tudatosságot tesz lehetővé, és növeli az ember teremtő, illetve megvalósító erejét.


2011. March 16., Wednesday


Vissza a lap tetejére

Elérhetőség: 2120 Dunakeszi, Szent István utca 15. Tel.: 06-27-739-007                                 Adatvédelmi nyilatkozat       Impresszum